2015-09-05 16:59:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Délután hívjon vendégeket

Napi horoszkóp szeptember 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Rák jegyében áll. Olyan jó otthon lenni egy kicsit. Most Ön is kiegyensúlyozott, jó hangulatban van. A bolygók önbizalmat és optimizmust kölcsönöznek Önnek. Este valaki apró, de nagyon aranyos meglepetést szerez Önnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Minden találkozót izgalmasnak fog találni, akár régi, akár újismerősről van szó. Jót tenne Önnek egy kis testmozgás, főleg a friss levegőn.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
AA vasárnap nagyon szépnek ígérkezik. Jó hangulatban lesz, és a kisugárzásával fellelkesít mindenkit. Este Ön lesz a társaság legszellemesebb embere.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Végre egy nap, amikor addig alhat, ameddig csak jól esik. Ne is erőltesse meg magát semmivel. Délután is folytatódhat az édes semmittevés, és ettől erőre kap majd. Az este nagyon jól fog alakulni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Rák jegyében áll már, és különleges érzést kelt Önben: ez bizony a szerelem illata - fellobbanhatnak az érzései egy ismerőse, vagy a jelenlegi kedvese iránt.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében nem engedi Önt sem unatkozni. Most összekapcsolhatja a kellemest a hasznossal, főleg ha ismerőseivel találkozik, vagy egy nyilvános rendezvényen vesz részt. Egy beszélgetésből nagyszerű ötleteket meríthet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Rák jegyében gondoskodik a változatosságról az Ön életében. Még akkor is, ha csak egy kirándulásról van szó, szüksége van a levegőváltozásra. A mai találkozásokra nagy szüksége van!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Már a reggelinél érdekes beszélgetésekbe kapcsolódhat be. Ha teheti, takarékoskodjon a csípős megjegyzésekkel, akkor megmaradhat a kellemes hangulat. Délután hívjon vendégeket kávéra és süteményre, egy ilyen meghívásnak senki sem tud ellenállni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Rák jegyében áll, Ön még sem tud tovább aludni, mint ahogy máskor. Gyűjtse maga köré a rokonait, barátait, és tegyenek egy nagy kirándulást a közeli hegyekben.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ön párkapcsolatokat jelző területén áll. Közérzete kiváló. Ma tervezzen egy uszodai, vagy egy wellnessz programot. Fogyasszon vitaminokban gazdag ételeket, igyon sok vizet vagy gyógyteát. Mozogjon sokat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Minél előbb el szeretné hagyni a házat, és ki szeretne szabadulnia a természetbe. Sok szórakozás és érdekesség várja Önt a mai napon. Érdemes egy kicsit keresgélni az interneten is.

Halak: II. 19. - III. 20.
Jó hangulatba fogadja a vasárnap. Mindenhez kedvet érez. Hívjon társaságot egy késői reggelire, ezt egészen spontán is megszervezheti. Fordítson több időt a barátaira. Este lesz ideje átolvasni a hétvégén megjelent újságokat is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: